Inspire si BuzzCamp intorc camerele catre voi. Fiti alaturi de noi si participati la crearea acelui mai de impact serial: BuzzCamp Career Series.

Posted in Blog

Ce contează cel mai mult pentru un specialist în Resurse Umane – potențialul pe care-l vede în candidat, disponibilitatea, coeziunea cu echipa, pasiunea sau competențele tehnice? Înscrie-te la BuzzCamp Career Series și vino la @Impact Hub pe 29 martie la conferința „Soft skills vs. hard skillssă afli cu ce arme trebuie să vii la interviul pe care-l susții la compania ta preferată! www.buzzcamp.ro/event/bucuresti/inscriere/

 

 

SECURITHON

Posted in Blog

Pasionat de Programare ?

Alatura-te primului Hackathon pe teme de securitate din Romania! Avira premiaza cele mai bune aplicatii de securitate in cadrul unui maraton de programare de 24 de ore, pe 27 si 28 iunie la Connect Hub, in Bucuresti.

Ia-ți cetățenia BuzzCamp!

Posted in Blog

Devino BuzzCamper în cadrul celei de-a 12-a ediții BuzzCamp

 

BuzzCamp, cel mai complex eveniment bianual dedicat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18-26 de ani, revine în perioada 3-7 noiembrie 2014, la Hotel Minerva din București. Studenții și tinerii absolvenți vor fi puși față în față cu companii de top, speakeri motivaționali și persoane publice venite speciale pentru a comunica pe teme de dezvoltare personală și pentru a interacționa cu cei prezenți.

IGNITION - Student Public Speaking Contest

Posted in Blog

Colors in Projects, lansează seria evenimentelor Ignition – Student Public Speaking Contest, dedicat tuturor studenţilor pasionaţi de arta vorbitului în public sau vor să-şi îmbunătăţească abilităţile de speaker. Prima din seria de provocări va avea loc în data de 17 mai 2014.

Concursul constă în susţinerea unor prezentări în stil Pecha-Kucha (20 slide-uri a câte 20 sec fiecare), prezentări ce vor fi jurizate şi premiate.

Agent Cumparari Bucuresti

Posted in Blog

Parte integrantă a concernului Lidl prezent la nivel european în 27 de ţări, Lidl România este subsidiara cu prezenţa activă pe piaţa locală din anul 2011. În prezent, compania Lidl România reprezintă o poveste de succes, materializată printr-un număr actual de peste 170 de magazine şi 3 centre logistice, cât şi prin peste 3.500 de angajaţi.

Pentru a asigura succesul nostru şi pe viitor, căutăm, formăm şi dezvoltăm în permanenţă persoane ambiţioase, dinamice, etice şi responsabile, care vor fi incluse în pepiniera noastră de dezvoltare a carierelor.