Weekend FORVM, Junior Achievement

Posted in Blog

Sâmbǎtǎ, 24 noiembrie, recruţii, însoţiţi bineînţeles de câţiva dintre membrii VWI, au participat la primul lor training in cadrul asoiaţiei. Acţiunea a avut loc la sediul Junior Achievement România, iar cel care a coordonat training-ul a fost Lucian Grămescu.

Prima parte a training-ului a constituit-o un joc interactiv având ca scop descoperirea reciprocǎ a celor ce vor forma o echipǎ, sperǎm, pentru o perioadǎ cât mai lungǎ de timp. Dupǎ ce am aflat împreunǎ care sunt nouǎ dintre cele mai importante lucruri pe care oamenii de succes le fac pentru a-și atinge țelul, am asistat la o aşa-zisǎ şedinţǎ de terapie marca “În derivǎ”, protagoniştii fiind Lucian Grămescu pe de o parte şi recruţii VWI de cealaltǎ parte. Premiile și zâmbetele nu au lipsit.

Astfel, training-ul i-a ajutat pe participanţi sa se cunoascǎ mai bine atât unii pe alții, cât și pe ei inşişi. De asemenea, ,,motivaţia” a fost un cuvânt-cheie pe parcursul intâlnirii, un element foarte important in activitatea asociatiei noastre.