VWI te provoaca la Case Study si in 2012

Posted in Blog

3,2,1... incep inscrierile la Case Study 2012

Te-ai gandit ca te poti angaja trecand peste pasul interviului?

Case Study este locul unde ideile tale au sansa de a fi puse in aplicare de companii importante din Romania:

Ernst&Young, HP,  Junior Achievement, Editura Niculescu, Star Storage. Mai mult decat atat, poti interactiona direct cu reprezentantii acestor firme, iar daca tu si echipa ta veti demonstra ca sunteti cei mai buni, puteti castiga internship-uri, training-uri sau chiar premii in bani.

VWI ESTIEM Bucuresti organizeaza cea de-a noua editie Case Study, acesta fiind primul concurs de studii de caz organizat de o asociatie studenteasca din Romania. Anual, peste 150 de studenti si masteranzi din intreaga tara au ocazia de a fi pusi fata in fata cu persoane importante din cadrul unor companii de succes de pe piata economica romaneasca si sa se faca remarcati prin solutiile si conceptele prezentate.

Dovedeste-ti abilitatile de munca in echipa, spiritul analitic si ingeniozitatea, in perioada 11-15 decembrie, la Case Study 2012. Intra pe www.case-study.ro sau http://www.facebook.com/ pages/Case-Study-2012/ 256873624362429 pentru informatii suplimentare. Nu uita sa te inscrii cu o echipa pana pe 7 decembrie!