TIMES Local Qualification

Posted in Blog

We have a winner!

 După cum știți, ieri au avut loc calificările locale pentru T.I.M.E.S. Înainte de a povesti ce s-a întâmplat, țin să încep prin a mulțumi tuturor participanților pentru inițiativă, pentru implicarea de care au dat dovadă, pentru seriozitatea și efortul care s-au reflecat în prezentările lor de astăzi.

 Pentru efortul de a se trezi atât de dimineață și pentru sacrificiul suprem de a pierde o sâmbătă le mulțumesc și celor care au fost astăzi prezenți, deși nu au participat la concurs.

 Deja simt că aș ține un discurs la o decernare de premii, dar nu în ultimul rând trebuie să mulțumesc și juriului format din: Cristian Mustață, Alex Baranga și Mircea Rugină,  pentru timpul acordat, pentru sfaturile bune, feedback-ul constructiv și  ajutorul pe care s-au oferit să ni-l dea  pe viitor.

 Au fost prezente 4 echipe motivate și entuziaste. Zâmbetele le  cam piereau  însă când studiul de caz le era înmânat...Deși abordarea a fost puțin mai dificilă, întrucât studiul a fost oarceum înclinat spre partea tehnică, echipele au reușit să se mobilizeze și să se prezinte în fața juriului cu idei noi, originale, stategii și planuri de acțiune. Desigur, întotdeauna e loc de mai bine, de acest lucru au avut grijă membrii juriului să ne amintească.

 După discuții intense, comparații și contraziceri serioase care au durat aproximativ 15 minute, membrii juriului au luat o decizie.  

 Echipa câștigatoare esteee:

 Echipa B.E.T.I formată din: Bogdan Chirap, Elif Samedin, Timeea Vintilă și Iulia Deaconu.

 Munca celor 4 va fi răsplătită așa cum am promis cu o experiență ESTIEM! Vor plecă la Semifinala din Ankara între 21 și 25 februarie.

 Felicitări echipei câștigatoare pentru modul în care s-au organizat și în care au prezentat și desigur baftă în semifinală!

 Concluzia la care am ajuns după ziua de astăzi este aceea că toți cei prezenți au avut ceva de câștigat.

 Participanții au avut ocazia de a lucra în echipă, de a se cunoaște mai bine pe ei înșiși, de a exersa modul în care țin o prezentare și un discurs în limba engleză, lucruri ce 100% se vor dovedi a fi folositoare în viitor.

 Dar nu în ultimul rând, am petrecut împreună o zi, la un eveniment VWI ESTIEM : recruţi, membrii, alumni și un profesor, ceea ce nu poate fi decât benefic pentru dezvoltarea noastră că grup local.

 P.S: Tot ceea ce ați învățat astăzi despre rezolvarea unui studiu de caz puteți aplica și îmbunătăți la CASE STUDY 2012 !

Anca Mesaroş