VWI Alumni Exclusive Cocktail Party

Posted in Blog

Pe data de 6 decembrie 2012, a avut loc VWI Alumni Exclusive Cocktail Party, întâlnirea dedicată celor ce au absolvit Facultatea de Inginerie în Limbi Străine, secția germană din cadrul Universității Politehnica București și  care au purtat cu mândrie titlul de membrii VWI. Continuându-se tradiţia anilor precedenţi,prezenţa într-un număr foarte ridicat nu a putut decât să aducă o mare bucurie.

Cel care a condus incursiunea în trecutul VWI, invitându-i pe rând să ia cuvântul pe Bogdan Niţu, Romulus Rădulescu, Andrei Niculescu, Alexandru Baranga și Dragoș Oltean, a fost nimeni altul decât actualul președinte, Alin Oltean.

Seara a fost animată cu discursuri originale și foarte captivante în care membri,foşti membri sau membri-fondatori au împărtăşit publicului larg propriile lor experienţe din timpul în care au activat în asociație. A fost promovată în special ideea implicării  în cât mai multe proiecte precum şi reamintite beneficiile  de care se poate bucura  în viaţa post-universitară un fost membru VWI. Pe această cale adresăm încă o dată mulțumiri speciale tuturor celor ce au luat cuvântul în cadrul acestei întâlniri.

S-a reuşit astfel promovarea  istoriei VWI,  interacţionarea între persoanele prezente precum şi  întărirea legăturilor deja existente între recruţi, membrii şi alumni. 

Miruna Gheorghe si Bianca Şulea