Inspire si BuzzCamp intorc camerele catre voi. Fiti alaturi de noi si participati la crearea acelui mai de impact serial: BuzzCamp Career Series.

Posted in Blog

Ce contează cel mai mult pentru un specialist în Resurse Umane – potențialul pe care-l vede în candidat, disponibilitatea, coeziunea cu echipa, pasiunea sau competențele tehnice? Înscrie-te la BuzzCamp Career Series și vino la @Impact Hub pe 29 martie la conferința „Soft skills vs. hard skillssă afli cu ce arme trebuie să vii la interviul pe care-l susții la compania ta preferată! www.buzzcamp.ro/event/bucuresti/inscriere/

 

 

SECURITHON

Posted in Blog

Pasionat de Programare ?

Alatura-te primului Hackathon pe teme de securitate din Romania! Avira premiaza cele mai bune aplicatii de securitate in cadrul unui maraton de programare de 24 de ore, pe 27 si 28 iunie la Connect Hub, in Bucuresti.

Ce este VWI ESTIEM?

VWI ESTIEM Bucureşti reprezintă asociaţia inginerilor economişti, vorbitori de limbã germană, fondată în luna iunie a anului 2001, în Bucureşti. Organizaţia îşi propune să fie o interfaţă între studenţi şi firmele de profil, sprijinind crearea şi întreţinerea unui contact reciproc avantajos între studenţi şi mediul de afaceri. Valorile pe care le promovează VWI ESTIEM Bucureşti sunt pregătirea extracurricularã a studenţilor prin programe şi activităţi auxiliare.

VWI (Germania)

În iulie 2002 VWI ESTIEM Bucureşti a primit statutul legal de membru cu drepturi depline al VWI - Germania (Verband Deutscher Wirtschaftsingenieure), cea mai importantă asociaţie a inginerilor economişti din Germania, fondată în 1932, cu sediul la Berlin. În prezent, VWI - Germania numără peste 3900 de membri, împărţiţi în 32 de grupe universitare şi organizaţii regionale. Grupa universitară din Bucureşti este singurul membru asociat al VWI din afara graniţelor Germaniei.